ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ε. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ HOTSPOT!

Καταγγέλλω στο Βοιωτικό Λαό, τη συμπαιγνία μεταξύ της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, των βουλευτών Βοιωτίας Ν. Θηβαίου (Σύριζα) και Α. Κουτσούμπα (ΝΔ), της αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Βοιωτίας Φ. Παπαθωμά και του δημάρχου Θηβαίων Σ. Νικολάου, η οποία υλοποιείται σε δύο στάδια:

Πρώτον, δια της κατάργησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

Δεύτερον, δια της μεταφοράς χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου και εγκατάστασής τους εντός αυτού.

Καθώς αποδεικνύεται σήμερα, αυτή η συμπαιγνία είναι και ο λόγος για τον οποίο ουδέποτε προσκλήθηκα από τους «δημοκράτες» σε συνάντηση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου του 2017 μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα και των Σ. Νικολάου, Φ. Παπαθωμά, Ν. Θηβαίου και Α. Κουτσούμπα, κατόπιν της οποίας οι προαναφερθέντες διαβεβαίωναν πως το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά!

Έχοντας αντιληφθεί την μεθόδευση, κατέθεσα στις 21 Νοεμβρίου 2017 την ερώτηση υπ’ αριθμόν 1385 με την οποία ενημέρωνα τον αρμόδιο υπουργό για την κάθετη αντίθεση της τοπικής κοινωνίας της Θήβας στην προοπτική κατάργησης του Κέντρου Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα έθετα το ερώτημα «τί θα απογίνουν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις».

Ο υπουργός Π. Καμμένος στην απάντησή του, απέρριπτε το ενδεχόμενο κατάργησης του στρατοπέδου και ως εκ τούτου δεν απάντησε στο ερώτημα για το πως ακριβώς θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις μετά την κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Οι Βοιωτοί και δη οι πολίτες της Θήβας, τώρα γνωρίζουν:

Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και οι τοπικοί άρχοντες (πλην Χρυσής Αυγής) διώχνουν από τη Θήβα τον Ελληνικό Στρατό για να εγκαταστήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Βουλευτής Βοιωτίας

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή