ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΜΑΦΙΟΖΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ; ΑΠΛΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ  Ή  ΜΗΠΩΣ ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

Είναι κοινό μυστικό, ότι ο αρχιμαφιόζος Στεφανάκος ήταν ο «πατέρας» των «κοινωνικών αγωνιστών» της άκρας αριστεράς και ο άνθρωπος που είδε σ’ αυτούς τη μεγάλη ευκαιρία να ντύσει με… ιδεολογικό περίβλημα τις μαφιόζικες δουλειές του. Γι’ αυτό, όπως επιμένουν οι «κακές γλώσσες», ο Στεφανάκος ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για την προμήθεια όπλων και εκρηκτικών για τις συμμορίες των κόκκινων τρομοκρατών, με αμοιβαίο όφελος (ανταλλαγή συμβολαίων θανάτου…) και των μαφιόζικων και των μαφιοζοκομμουνιστικών συμμοριών.  

Όμως, τον τελευταίο καιρό υπήρξε διάσπαση στο χώρο της κόκκινης τρομοκρατίας. Μέχρι του σημείου να καταγγείλει ο αρχιτρομοκράτης Μαζιώτης πως το αληταριό των Πυρήνων έβαλε πληρωμένο εκτελεστή για να τον «φάει» μέσα στις φυλακές – τον μαχαίρωσαν, αλλά επέζησε. Οι δε «κακές γλώσσες», λένε πως αιτία της διάσπασης ήταν η… μοιρασιά των τεραστίων ποσών που βγάζει η αναρχοκομμουνιστική μαφία από νταβατζηλίκια, εκβιασμούς επιχειρηματιών (μεγάλων και μικρών), εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, ληστείες, συμβόλαια θανάτου και άλλων… κοινωνικών δράσεων!

Τι σχέση έχει άραγε η διάσπαση στο χώρο των κόκκινων τρομοκρατών με την δολοφονία του αρχιμαφιόζου, που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της αναρχοκομμουνιστικής μαφίας όσο κανένας άλλος;  

Πάντως, κάποια στοιχεία όπως το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος, το οποίο ήταν κρυμμένο σε θήκη κιθάρας*** και η κλεμμένη από τις 4 Δεκεμβρίου μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία, δεν είναι γνωρίσματα δράσης κοινών μαφιόζων!

***Δημοσίευμα των ΜΜΕ στις 4 Ιουνίου 2012, με τίτλο «Τετ α τετ με τρομοκράτες στο Παγκράτι;»:

Μια πολύ ύποπτη υπόθεση ερευνά η ασφάλεια Αττικής. Απείλησαν με καλάσνικοφ αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης θεώρησε ύποπτο ένα νεαρό ζευγάρι που είδε να περπατά και σταμάτησαν για να τους κάνουν έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο άνδρας, νεαρής ηλικίας, άρχισε να τρέχει και οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν. Βγαίνοντας σε μια γωνία οι δύο αστυνομικοί είδαν τον νεαρό να ανοίγει μια θήκη κιθάραςπου είχε την πλάτη του να βγάζει από μέσα ένα καλάσνικοφ και να τους απειλεί. Στην προσπάθεια τους να καλυφθούν οι αστυνομικοί, έχασαν από το οπτικό τους πεδίο τον νεαρό, ο οποίος εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί βρήκαν 2 δεσμίδες σφαίρες για το καλάσνικοφ καθώς και μια περούκα…».