ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Το ζήτημα της Μακεδονίας, περισσότερο ακόμη από εκείνο της οικονομικής χρεοκοπίας και της μνημονιακής υποδούλωσης, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γκρεμιστούν τα τείχη της αποχαύνωσης, του αποπροσανατολισμού και τελικά της εθνικής αδράνειας στην οποία το αντεθνικό Καθεστώς έχει καταδικάσει το Λαό μας.

Την ώρα που τα ξενόδουλα κόμματα, τα μέσα «ενημέρωσης», η περίφημη μεταπολιτευτική ακαδημαϊκή κοινότητα, ετοιμάζονται να συνεργήσουν σε μια ακόμη πισώπλατη μαχαιριά στην Πατρίδα, ένας Άνεμος Εθνικός διαπερνά την Ελλάδα απ’ άκρο εις άκρο, Άνεμος Αντίστασης και Αντεπίθεσης.

«Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα εθνικιστικά πάθη», κράζουν οι δειλοί και προσκυνημένοι, προκειμένου να φορτώσουν σε ένα ολάκερο Λαό το όνειδος του επικείμενου ταπεινωτικού συμβιβασμού, ο οποίος το δίχως άλλο συνιστά εθνική προδοσία. Τούτοι βεβαίως οι αχρείοι που λέγουν αυτά στο εσωτερικό της χώρας μας, δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να δίνουν το χέρι και να συζητούν σε θερμό κλίμα με τους εθνικιστές των γειτονικών κρατών, ακόμη κι όταν οι τελευταίοι εγείρουν καταφανώς ανιστόρητες αξιώσεις από την Ελλάδα. Δεν είναι λοιπόν ο εθνικισμός που γενικά και αόριστα τους ενοχλεί, είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός που τους τρομάζει.

Τους τρομάζει ο Ελληνικός Εθνικισμός για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι δρουν ως εντολοδόχοι ξένων δυνάμεων, ξένων δυνάμεων οι οποίες θέλουν την Ελλάδα μικρή, πάμφτωχη, γονατιστή και αλυσοδεμένη, έρμαιο των διαθέσεων και της δικής τους θέλησης.

Δεύτερον, διότι η επικράτηση του Ελληνικού Εθνικισμού θα σημάνει το τέλος της μεταπολιτευτικής Τυραννίας, το οποίο σημαίνει πως οι σημερινοί εξουσιαστές όχι μόνο θα απωλέσουν τα προκλητικά τους προνόμια αλλά επιπλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν σε μια πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη για τα πλείστα εγκλήματά τους εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος.

Οι διεθνείς εξελίξεις εντούτοις και δη εκείνες που αφορούν την γειτονιά μας, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα της αλλαγής πλεύσης της ελληνικής πολιτικής ούτως ώστε να προασπίσουμε πρωτίστως την εθνική μας ταυτότητα και ακολούθως τα σύνορα της Πατρίδος. Μνημόνια, μεταναστευτικό και τώρα το Μακεδονικό, αποτελούν την απόδειξη πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν είναι απλώς ανίκανο αλλά εξόχως επικίνδυνο για το Έθνος και επιπρόσθετα πως οι ταπεινώσεις τις οποίες υφίσταται η Ελλάς είναι απόρροια του ραγιαδισμού της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Στην περίπτωση των Μνημονίων, το αντεθνικό Καθεστώς δια των κυβερνήσεών του πρόβαλε το τρομοκρατικό δίλημμα «ευρώ ή χάος», για να πετύχει το στόχο της οικονομικής και κατ’ επέκταση πολιτικής υποδούλωσης στους ξένους. Στην περίπτωση του λαθρομεταναστευτικού καλλιέργησε την μεγαλειώδη απάτη της «ανθρωπιστικής αλληλεγγύης» και της ταυτόχρονης «εθνικής ενοχής» για το υποτιθέμενο δράμα των προσφύγων. Στην περίπτωση του Μακεδονικού ωστόσο, οποιοδήποτε επιχείρημα φαντάζει τιποτένιο για να δικαιολογηθεί ένα έγκλημα με συνέπειες ανυπολόγιστες για το Ελληνικό Έθνος.

Καμία υπογραφή δεν μπορεί να ξεπουλήσει μια υπόθεση για την οποία η Μακεδονική γη είναι ποτισμένη με Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα!

«Συμβιβασμός και λύση», σκούζουν τα εν Ελλάδι φερέφωνα των ξένων, καλώντας το Λαό σε απραξία και αποδοχή μιας επονείδιστης συμφωνίας ξεπουλήματος της Μακεδονίας.

Από τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών ξεπηδούν τα λόγια του τιτάνιου Περικλή Γιαννόπουλου, λόγια πιο επίκαιρα από ποτέ:

«Ντροπή Σας νὰσυζητᾶτεμὲτὸν Σκυλόφραγκοἂν ἡ Μακεδονική Σας Γῆεἶνε Δική Σας Γῆ. Καὶνὰτὸν πείσῃς, δὲν τὸν πείθεις τὸΛῃστή. Ἢ μόνος του ἢ μὲ Σμπίρους βαλτοὺς θὰπροσπαθήσῃ νὰΣᾶς πάρῃ κάθε Γῆ.

Οἱ ΠολιτισμοὶποὺΣᾶς ἔμαθαν οἱ Δασκαλοτσούσιδες νὰπροσκυνᾶτε μπρούμυτα, Σᾶς καμπανίζουν κατάμουτρα μὲἄγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.

Καὶεἶνε ἀνήθικον καὶἄσκοπον καὶτὸνὰΣᾶς δώσουν καὶτὸνὰδεχθεῖτέ τι. ΚαὶνὰΣᾶς δώσουν, ἂν εἶσθε Σάπιοι, ὁ πρῶτος Δυνατὸς θὰΣᾶς τὸπάρῃ. ΤὸἨθικὸν εἶνε ἂν εἶσθε Σάπιοι, νὰΣᾶς ξεπατώσουν καὶ καθαρίσουν τὴΓῆ.

 ΦυλᾶτετὴΓῆ Σας καὶτὴν Τιμή της, μόνο μὲ Σπαθί.

Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι καὶΣαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- νὰἐξευτελίζετε τὴ Φυλή. Πάψετε Παλιόγρηες τὶς κλάψες, τὰ σάλια, τὰ μελάνια καὶ πιάστε τὸ ΣΠΑΘΙ.

Τὰ πάντα στὴΖωὴ -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτῶνται μὲτὸ ΣΠΑΘΙ. Καὶἔτσι εἶνεκαὶ μόνο ἔτσι ΠΡΕΠΕΙ νὰεἶνε»!

Το Σπαθί λοιπόν, για να υπερασπίσουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Κι αν το αντεθνικό Καθεστώς και τα ψοφίμια του πολιτικαντισμού παρουσιάζουν το ζήτημα των Σκοπίων ως «γόρδιο δεσμό» που πρέπει να λυθεί, η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα δείχνει το δρόμο:

Δεσμά που δεν λύνονται, ΚΟΒΟΝΤΑΙ!

Πηγή: http://antepithesi.gr/