ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Βγάζουν στον σφυρί τις περιουσίες του Έλληνα ,και την ίδια στιγμή αφήνουν ελεύθερο πρώην στρατιωτικό Ανατολικογερμανό κατάσκοπο που καταδικάσθηκε σε 14 χρόνια ΚΑΘΕΙΡΞΗ για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ στην ΚΩ υπέρ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Τον στρατολόγησε η ΜΙΤ απειλώντας τον ίδιο,λόγο της ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς του!

Παρενέβη το ίδιο το Βερολίνο στην Ελληνική στα χαρτιά «κυβέρνηση»,και η αποφυλάκιση ήρθε λίγους μήνες πριν!

Συνελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 2014 περί ώρα 11:15 στο Πυλί της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας να φωτογραφίζει στρατιωτικό φυλάκιο της 80ής ΑΔΤΕ στην Αντιμάχεια μέσα από Ι.Χ. όχημα.

Σημειώσεις που βρέθηκαν στην οικία του, υπήρχαν καταγεγραμμένες συντεταγμένες που αντιστοιχούσαν σε θέσεις στρατοπέδων και φυλακίων, δημοσίων υπηρεσιών και κτιρίων, κεραιών τηλεπικοινωνιών και γεφυρών της νήσου Κω.

Συνολικά βρέθηκαν 300 περίπου φωτογραφίες, εκ των οποίων οι 140 αφορούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και μέσα, 40 γέφυρες του νησιού, 40 έργα κοινής ωφέλειας και οι λοιπές αμυντικά έργα.

Επισημάνθηκε ακόμη ότι σε ορισμένες φωτογραφίες απεικονίζονταν και πρόσωπα προκειμένου εν συνεχεία με αναγωγή στις διαστάσεις τους να γίνεται αναλυτική καταγραφή των διαστάσεων και των εικονιζομένων εγκαταστάσεων.

Ανάλογο υλικό βρέθηκε και από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κάλυμνο ενώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι παρακολουθούσε ακόμα και τις κινήσεις της δύναμης FRONTEX στην περιοχή.

Από την δικογραφία προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις της πρώην Ανατολικής Γερμανίας επί 11 έτη και διέμενε στην Τουρκία ως συνταξιούχος την περίοδο 2009-2012.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι εκεί στρατολογήθηκε από δύο Τούρκους, οι οποίοι φέρονται ότι συντόνιζαν δίκτυο συνταξιούχων υπηκόων Ευρωπαϊκών κρατών που διέμεναν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.