ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ» ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΥΡΟΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο ο αστυνομικός διοικητής της Χίου «προειδοποιούσε» τον Πυρονόμο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χίου, Μιχάλη Ρακιντζή, λέγοντάς του «πρόσεχε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος», γιατί συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της επέκτασης του hotspot και στις διαμαρτυρίες τους κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Ο συγκεκριμένος πυρονόμος, είναι μόνιμος κάτοικος του Χαλκειούς κι έχει ένα αγροτόσπιτο έξω από το hotspot της ΒΙ.ΑΛ. (το οποίο έχει λεηλατηθεί πάμπολλες φορές…) και βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και στις κινητοποιήσεις των κατοίκων ως κάτοικος και ο ίδιος της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στην Χίο κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του αρχηγείου της Πυροσβεστικής, έπειτα από ανώνυμες «καταγγελίες» κατά του Πυρονόμου, με περιεχόμενο ότι «η συμπεριφορά του είναι μη επιτρεπτή από Δημόσιο Υπάλληλο».

Προφανώς, οι «καταγγελίες» προήλθαν από συριζοκαμμενικούς «αλληλέγγυους», που δεν ανέχονται αντιρρήσεις στην μετατροπή των νησιών μας σε απέραντα hotspots!