Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ… ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε μέρα που περνάει, εμφανίζεται κι από ένας όψιμος «Μακεδονομάχος», από τα συστημικά κόμματα, των οποίων η θέση για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, για όλες τις χρήσεις».

Έτσι, μετά τον Καράογλου, βγήκε στο… κλαρί και ο… σκληρός (ήταν σκληρός και τον έλεγαν «Βιτάμ»!) Mykonian Μάκης Βορίδης (oh, yes!).

Ο οποίος Μάκης, σε συνέντευξή του στην Real News (του μεγάλου αφεντικού…) απέφυγε κουτοπόνηρα να τοποθετηθεί ευθέως για το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, κρυπτόμενος πίσω από την –πολύ βολική για όλους τους!- «διαφωνία» Καμμένου: «Χωρίς κυβερνητική θέση, με συντεταγμένους πίσω από αυτήν όλους τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η ΝΔ δεν μπαίνει καν σε συζήτηση».

Ωστόσο, τοποθετήθηκε υπέρ των συλλαλητηρίων – ενώ το κόμμα στο οποίο ανήκει έχει τοποθετηθεί εναντίον από την πρώτη στιγμή. Ιδού τι είπε ο… σκληρός Μάκης: «Είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρήσουν μια περήφανη και σθεναρή στάση – δίνει κουράγιο σε όλους μας».

Είναι προφανές, ότι η διαρκώς αυξανόμενη λαϊκή αντίδραση έχει υποχρεώσει τα κόμματα των επίδοξων προδοτών να βγάζουν κάποιους «ελεύθερους σκοπευτές» να ξεγελάσουν το λαό παριστάνοντας τους «Μακεδονομάχους» εκ του ασφαλούς, για να μην εισπράξουν την οργή του. Η κοροϊδία δε θα περάσει!