ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

 

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Οι αριστεροί «επαναστάτες» της Εκάλης και η καταστροφική τους πολιτική στα εθνικά θέματα δεν είναι τίποτε άλλο από την συνέχεια της πολιτικής των σιχαμερών φιλελέδων προκατόχων τους.

Δεκαετίες ολόκληρες βλέπουμε το πώς συμπεριφέρθηκαν στους Έλληνες αδερφούς μας στην Κύπρο, στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, αλλά και λίγο πιο πίσω, στους Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου.  

Ιδιαίτερα όσον αφορά τους τελευταίους, μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης και δεχόμενοι οι Έλληνες πολιτικοί κατά τις διαπραγματεύσεις να εξαιρεθούν οι Έλληνες της Κων/πολης, της Ίμβρου και της Τενέδου και αντίστοιχα οι μουσουλμάνοι της Θράκης, έκαναν λάθος. Λάθος γιατί δεν βάζεις στην ίδια ζυγαριά Έλληνες και τούρκους, οι οποίοι είναι… μανούλες στον εκφοβισμό και τις απειλές κατά Ελλήνων. Απειλές που φυσικά δεν έμειναν ποτέ στη θεωρία.

Σεπτεμβριανά του 1955, απελάσεις του 1964 και μεταφορά στην Ίμβρο τούρκων βαρυποινιτών με τις γνωστές συνέπειες, συρρίκνωσαν τους 120.000 Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου σε 2.000 με το ζόρι. Από την άλλη, οι 90.000 μουσουλμάνοι της Θράκης έγιναν ωραιότατα 120.000 τούρκοι, τους οποίους μάλιστα με περίσσιο θράσος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόπουλος (ειρωνικά… χριστιανικό όνομα, Μωαμεθανόπουλος θα του ταίριαζε καλύτερα) είχε αποκαλέσει «συμπαγές τουρκικό πράγμα»!

Η ίδια και χειρότερη αδιαφορία από τους τεμπέληδες καρεκλοκένταυρους πολιτικούς μας όσον αφορά τους χριστιανούς του Πόντου και τους αγνοούμενους του Αττίλα… Κανένας σεβασμός στους νεκρούς αυτούς, όπως και σε αυτούς που άφησαν τα κόκκαλα τους στην Αλβανία, για να μπορούν σήμερα κάτι ελεεινοί τύποι, οι πανηγυρικά ηττημένοι του Συμμοριτοπολέμου –αλλά και οι αιώνιοι ψοφοδεξιοί που τους έκαναν μάγκες στην ουσία – να κουνάν το δάχτυλο στα εθνικά θέματα και να δωρίζουν την Ιστορία μας στο πιάτο χωρίς καμία εξήγηση. Και ο λαός να τους ψηφίζει ξανά και ξανά…

Τώρα ετοιμάζονται να υπογράψουν συμφωνία με τους σκοπιανούς για να λυθεί το ζήτημα της ονομασίας. Και φυσικά, θα συμφωνήσουν σε σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία».

Εφόσον, σύμφωνα με τον γελοίο και ανεπαρκή πρωθυπουργό μας και τους φιλελέδες νεοδημοκράτες να συμφωνούν, οι Έλληνες και οι μαϊμουδοσκοπιανοί είμαστε και οι δύο κληρονόμοι του Μ. Αλεξάνδρου, σερνόμαστε σε άλλη μία τεράστια υποχώρηση και συνεπώς ήττα, και μάλιστα με την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού που, αν ερωτηθεί, θα απαντήσει ένα βροντερό «ΟΧΙ»! (Άλλος ένας λόγος για να συγκινηθεί η Περιστέρα…)

Ποντάρουν, οι αλιτήριοι, για άλλη μια φορά, στην λήθη του λαού λόγω της φτώχειας του και της καθημερινής αγωνίας για επιβίωση. Όλοι αυτοί που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα. Οι προκάτοχοι την υπερχρέωσαν και οι τωρινοί την υποθήκευσαν για 99 χρόνια.

Όμως αρκετά! Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσουν και την Μακεδονία! Οι σκοπιανοί δεν είναι απόγονοι των Μακεδόνων, ούτε του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν θα περάσουν όλα έτσι. Το όνομα της Μακεδονίας δεν θα ξεχαστεί, όπως ελπίζουν, μαζί με την Ιωνία, την Κύπρο μας και την Βόρειο Ήπειρο.

Μπορεί οι πολιτικοί να έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο, όμως δεν θα ξεπουλήσουν την ψυχή της Ελλάδας όσο υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται και δεν ξεχνούν. Οι Έλληνες της Χρυσής Αυγής.

Αρκετά κατέστρεψαν την Ελλάδα οι πολιτικάντηδες. Χρέος όλων των Ελλήνων με εθνική συνείδηση είναι να δώσουν δύναμη στην Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!