ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ «ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ»… ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ. ΠΡΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Ξεθαρρεμένοι από το μέτωπο των προδοτών που έχει διαμορφωθεί στην Αθήνα και βέβαια από την αμερικανική υποστήριξη, οι «διαλλακτικοί» Σκοπιανοί γυρεύουν τώρα την αλλαγή ονομασίας και της ελληνικής Μακεδονίας!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε ο Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών Δημητρώφ, στον τηλεοπτικό σταθμό TV 21, επανέφερε όσα είχε συμπεριλάβει στην πρότασή του το 2005 ο διαμεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς σχετικά με το ότι θα πρέπει να συμφωνηθεί -και για την πλευρά της Ελλάδας- κάποιος προσδιορισμός (π.χ. «Ελληνική Μακεδονία») ώστε να μην έχει κανένα από τα δυο μέρη δικαιώματα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του «διαλλακτικού»:  «Για την Ελλάδα είναι σημαντικό να έχει μια σαφή διάκριση μεταξύ της χώρας της «Μακεδονίας» και της ελληνικής περιοχής της Μακεδονίας, για εμάς είναι σημαντικό να εξαλειφθούν οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τα ζητήματα ταυτότητας. Πρέπει να βρούμε έναν αξιοπρεπή τρόπο να το εξηγήσουμε και να το επεξεργαστούμε. Η Μακεδονία δεν ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα ή στην «Μακεδονία», διότι πρόκειται για μεγάλη γεωγραφική περιοχή και υπό την έννοια αυτή η πραγματική απάντηση στον αλυτρωτισμό είναι η αρχή της μη αποκλειστικότητας. Οι δυο πλευρές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο, το όνομα και τα παράγωγα σε διαφορετικό πλαίσιο. Η αρχή της μη αποκλειστικότητας ή της μη μονοπώλησης είναι η έλλειψη του δικαιώματος να έχουμε αποκλειστική χρήση του όρου Μακεδονία, σαν Μακεδονία».

Ουσιαστικά με τη δήλωση αυτή ο Σκοπιανός ζητάει να αλλάξουν ονομασία η Περιφέρεια Μακεδονίας, το Αεροδρόμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κι ότι άλλο έχει σχέση με Μακεδονία!!!