ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΧΑΣΙΣΟΕΚΘΕΣΗ: ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ… ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

Στους καιρούς της «πρώτης φοράς αριστεράς» και της ξεφτιλισμένης καμμενο-συνοδοιπορίας, έγινε και η πρώτη έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα! Πρόκειται για την Athens Cannabis Expo 2018, που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο Ταε Κβο Ντο και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου. Σύμφωνα δε με τους συριζοκαμμενικούς… πρωτοπόρους επιχειρηματίες της βιομηχανικής και ιατρικής κάνναβης«ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί για τα τελευταία επιτεύγματα, όσο αφορά την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης».

Φυσικά, την χασισοέκθεση τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τσιρώνης, ο οποίος συνέστησε τα ναρκωτικά ως… φάρμακο δια πάσαν νόσον:

«Επί χρόνια αναγκάζονται να εισάγουν ημιπαράνομα, νόμιμα φάρμακα, για να θεραπεύσουν σοβαρές παθήσεις όπως ο καρκίνος, η επιληψία, η σκλήρυνση κατά πλάκας και τώρα έχουν τα φάρμακα που μπορούμε να φτιάξουμε και στην Ελλάδα».

Μάλιστα, προανήγγειλε και την μετατροπή της χώρας σε χασιβολώνα της Ευρώπης: «Σύμφωνα με τις διεθνείς τεχνικές εταιρείες που ασχολούνται με τα φάρμακα από κάνναβη, η Ελλάδα έχει το ιδανικό κλίμα» και δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας».

Αυτή είναι η «ανάπτυξη» που θα φέρει στην Ελλάδα το συριζοψεκασμένο λεχριταριό!