ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος. Τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών κατακλύστηκαν από εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεση για νέους πιο δυναμικούς Εθνικούς Αγώνες το 2018.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης, ενώ το μέλος της Κ.Ε. Θωμάς Κοσμάς έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της δράσης της Τ.Ο. Αθηνών. Χαιρετισμό και ευχές για την νέα χρονιά απηύθυναν οι ευρωβουλευτές Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης, οι Βουλευτές Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και οι Συναγωνιστές Χριστόφορος Τσάγκας και Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προχώρησε σε μια συνοπτική βιβλιοπαρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του «Τα Πρώτα Χρόνια», σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε από το πουθενά, αλλά είναι καρπός πολυετών Αγώνων. Αφορμή για την έναρξη της πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής ήταν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας το 1992. Οι Χρυσαυγίτες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά διάλεξαν τον δύσκολο δρόμο του Αγώνα.

Σημείωσε πως από το 1992 η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης, ενώ κατέδειξε και τον βρώμικο ρόλο των ΜΜΕ, καθώς και τις τρομοκρατικές ενέργειες ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές.

Στην συνέχεια ανέπτυξε τις θέσεις για όλα τα Εθνικά θέματα (Κύπρος, Θράκη, Β. Ήπειρος, Μακεδονικό), τονίζοντας την πάγια και ξεκάθαρη θέση μας ενάντια στην επερχόμενη προδοσία: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-kai-ethnikistikos-palmos-sthn-koph-basilopitas-ths-t.o.-athhnwn#ixzz546EZvaMM