ΙΤΑΛΙΑ: Η ΚΥΡΙΑ CASA POUND

Είναι η θριαμβεύτρια των εκλογών στην Όστια, το προάστιο της Ρώμης. Η 33χρονη ξανθιά Ιταλίδα Carlotta Chiaraluce, έχει πάθος για τη μουσική, είναι αγωνίστρια με την Casa Pound, με την οποία κατέβηκε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και σύντροφος του Luca Marsella, του προεδρικού υποψήφιου στο 10ο Δήμο της ιταλικής πρωτεύουσας, εκεί που η CasaPound έφερε ένα ιστορικό ποσοστό της τάξης του 9%. 

Η Chiaraluce έλαβε 1.788 ψήφους, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο, όχι μόνο από το κόμμα της, από όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Μάλιστα ο αριθμός των ψήφων που έλαβε αποτελεί ρεκόρ στις εκλογές του Δήμου! Δείγμα του πόσο αγαπητή είναι.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτήν, η Casa Pound κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία, με τον εκλογικό νόμο, θα καταλήξει στον υποψήφιο πρόεδρο. Δηλαδή στον πατέρα του γιου της.

Η Chiaraluce, που εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα της και προέρχεται από μία ιστορική οικογένεια της πόλης, είναι από τα κορυφαία ονόματα της Casa Pound.

Όπως έγραψε η Καθημερινή…

Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.gr/