ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΑ! ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Η θρασύτητα των ψεκασμένων συνοδοιπόρων των κομμουνιστών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Έτσι, ενώ η κυβέρνηση που στηρίζουν έχει ήδη ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσει και τυπικά την προδοσία, αυτοί εμφανίζονται ως… διαφωνούντες και πλειοδοτούν σε… υπερπατριωτισμό!

Ενώ, ΟΛΟΙ τους έχουν υπερψηφίσει την προδοσία από το 2015, εφόσον επρόκειτο για προγραμματική θέση της συγκυβέρνησης, στην οποία αναφέρθηκε ρητά ο Τσίπρας κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων στη βουλή!

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά θα επιχειρήσουν να προβοκάρουν με την παρουσία τους και το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!

Την θρασύτατη προβοκάτσια προανήγγειλε ο «πουστοφάγος» βουλευτής Κατσίκης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6:

«Θα πάρουμε μέρος στα συλλαλητήρια, θα είστε Θεσσαλονίκη και θα μας δείτε. Θα είναι εκεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, στελέχη και θα προσπαθήσω να ανέβω κι εγώ».

Προφανώς, θα παίξουν το ρόλο του «δολώματος», για να δημιουργηθούν επεισόδια εις βάρος τους από τους αγανακτισμένους Μακεδόνες και να αμαυρωθεί η λαϊκή αντίδραση!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!