ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»… ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ!

Δε φτάνει που οι συριζοψεκασμένοι (συνεχίζοντας και επαυξάνοντας την πολιτική των προκατόχων τους…) κατέστρεψαν την κύρια πηγή εισοδήματος των νησιωτών (τον τουρισμό) και τα μετέτρεψαν σε… «Σικάγο», αλλά τους εμπαίζουν κι από πάνω τους νησιώτες.

Έτσι, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κομμουνιστής Μπαλάφας (υφυπουργός «Μεταναστευτικής Πολιτικής», δηλαδή Λαθρομετανάστευσης…), εξέφρασε θρασύτατα την άποψη ότι δεν επήλθε «τρομερή καταστροφή» στις τοπικές κοινωνίες των νησιών από την παρουσία των «προσφύγων»:

«Δεν υπάρχει καμία τρομερή επιρροή στην κοινωνική ζωή στο Βαθύ της Σάμου. Δεν είναι τρομερή η καταστροφή». Το οποίον σημαίνει, πως μόνο όταν θα γίνει «τρομερή» η καταστροφή των νησιωτών, θ’ αρχίσουν να «αραιώνουν» τα «προσφυγάκια» από κει!

(ΥΓ): Επιπροσθέτως, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη: «Όσον αφορά τις ροές, από τις 15 Αυγούστου και μετά ξέφυγε η κατάσταση, τώρα το μαζεύουμε».

Αφού –όπως λέει η συγκυβέρνηση- δεν υπάρχει τρόπος περιορισμού των «προσφυγικών» ροών, καθώς δεν εξαρτάται από την Ελλάδα, αλλά από την Τουρκία. Πως, λοιπόν, το «μαζεύουν» οι Μπαλάφες; Μήπως εννοεί πως κάνουν όλα τα χατίρια του Ερντογάν Πασά, για να μας στέλνει λιγότερους;