ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

 Η μυστική διπλωματία μεταξύ κυβέρνησης των Αθηνών και της αντίστοιχης των Σκοπίων υπό την σκέπη των ΗΠΑ, φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια πραγματικότητα την οποία δυστυχώς το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινής γνώμης αγνοεί: την επιτακτική ανάγκη της οικοδόμησης ενός ισχυρού Εθνικού Κράτους ως μοναδικού αναχώματος στον καταιγιστικής μορφής αφελληνισμό της εποχής μας.

Εκείνοι οι υποτιθέμενοι «πατριώτες» που μέμφονταν τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα ακραία εθνικιστικό και κινδυνολογικό, διαψεύδονται διαρκώς προϊόντος του χρόνου. Τόσο εκείνοι που ανήκουν στο χώρο της αριστεράς όσο και εκείνοι που βρίσκονται στο χώρο της δεξιάς αποδεικνύεται σήμερα πιο ξεκάθαρα από ποτέ πως ουδέποτε στόχευαν στο γκρέμισμα του αντεθνικού Καθεστώτος που εξουσιάζει: τουναντίον έδρασαν και δρουν ως μηχανισμοί αυτού του Καθεστώτος και προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του, γι’ αυτό και στόχος της πολεμικής τους ήταν και είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Για να καταδείξουν την αντίθεση και την αποστροφή τους προς τη Χρυσή Αυγή, οι θλιβεροί αυτοί απολογητές της μεταπολίτευσης αυτοχαρακτηρίζονται ως «πατριώτες» εν αντιθέσει προς το απόλυτο κακό για το πολιτικό σύστημα, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Αναμενόμενα συνεπώς, το ασκέρι των ψευδοπατριωτών αποδέχεται στις τάξεις του πρόσωπα αναγνωρίσιμα με πολιτικές και ιδεολογικές καταβολές εκ διαμέτρου αντίθετες: όσο πατριώτη θεωρούν τον Καραμανλή άλλο τόσο θεωρούν τον Μίκη Θεοδωράκη. Είναι δηλαδή ένα συστημικό κατασκεύασμα κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του σημερινού κυβερνητικού συνονθυλεύματος Τσίπρα-Καμμένου.

Σημείο συνάντησης των «πατριωτών» από την αριστερά και τη δεξιά υπήρξε η απαρχή των Μνημονίων. Η χρονική συγκυρία δεν ήταν βεβαίως τυχαία. Γιατί δεν είχε επιτευχθεί νωρίτερα; Διότι παλαιότερα δεν υφίστατο η απειλή της Χρυσής Αυγής. Μετά το πρώτο Μνημόνιο ο κίνδυνος της εκρηκτικής ανόδου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών έγινε η αφορμή της σύμπλευσης των ετερόκλητων «δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων». Με προμετωπίδα πάντοτε της ρητορικής τους, την κεντρική προπαγάνδα του Καθεστώτος: «όχι στο φασισμό, όχι στη ξενοφοβία, όχι στο ρατσισμό».

Η τωρινή μεθόδευση εντούτοις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων με χρήση του όρου «Μακεδονία», δημιούργησε σύγχυση στις τάξεις των «πατριωτικών» δυνάμεων και αναταραχή. Σύγχυση και αναταραχή που εκθέτει τους ψευδοπατριώτες ανεπανόρθωτα.

Διόλου τυχαία, οι «πατριώτες» όλων των πολιτικών αποχρώσεων, υπέπεσαν στην ίδια αντίφαση, γεγονός που καταδεικνύει πως δρουν ως μαριονέτες του ενός και αυτού κέντρου: του αντεθνικού Καθεστώτος. Η αντίφαση υπήρξε η κάτωθι: οι ψευδοπατριώτες μίλησαν για την μη αποδοχή του όρου «Μακεδονία» όπως αυτή διαμορφώθηκε από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών του 1992, ενώ την ίδια στιγμή χαρακτήρισαν ως κόκκινη γραμμή για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις τη θέση της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι, θέση η οποία αποδεχόταν τη σύνθετη ονομασία για το κρατίδιο των Σκοπίων, άρα παράδοση του όρου «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς!

Γιατί όμως ένα Καθεστώς αντεθνικό χρειάζεται αυτούς τους απατεώνες του ψευδεπίγραφου και κίβδηλου «πατριωτισμού»; Τους χρειάζεται για να προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό στην κοινή γνώμη και προπαντός για να αποτρέψει την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας από την πλειοψηφία του Λαού. Πραγματικότητα η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που προασπίζει τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας, αποκαλύπτοντας την ανθελληνική δράση του ξενόδουλου πολιτικού συστήματος.

Εν κατακλείδι, οι δραματικές για την Πατρίδα εξελίξεις σε όλα τα πεδία πολιτικής οδηγούν ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας να κατανοήσουν πως όσα λαμβάνουν χώρα δεν είναι απόρροια διαφορετικών προσεγγίσεων από πολιτικά κόμματα και πρόσωπα. Όλοι είναι ίδιοι και εφαρμόζουν την ίδια πολιτική, η οποία καθορίζεται από ξένα κέντρα. Όλοι πλην Χρυσής Αυγής. Η οποία Χρυσή Αυγή, δυστυχώς γι’ αυτούς, εκφράζει μια σιωπηρή πλειοψηφία που επιθυμεί ένα Εθνικό Κράτος αντί του παγκοσμιοποιημένουμνημονιακού προτεκτοράτου που καταχρηστικά καλείται «ελληνική δημοκρατία», καθώς ούτε ελληνική, ούτε δημοκρατία είναι.

Το Εθνικό Κράτος είναι που τρέμουν τόσο τα κόμματα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος όσο και οι προβαλλόμενοι απ’ όλα τα συστημικά μέσα ψευδοπατριώτες παρατρεχάμενοί τους. Διότι η οικοδόμηση ενός Κράτους Εθνικού περνά αναμφίβολα και δίχως περιστροφές από την τελική επικράτηση του Εθνικισμού, την Τελική Νίκη της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: Αντεπίθεση