ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ! ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΛΙΣ 77.333 ΚΙ ΟΧΙ 210.000, ΟΠΩΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ

Γράφει ο Αντίοχος

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται», λέει ο λαός μας. Και οι καραπασόκοι, που είναι και ψεύτες και κλέφτες, πολύ λιγότερο!

Έτσι, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών τους, είχαν ανακοινώσει πομπωδώς πως 210.000 Έλληνες και Ελληνίδες προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του αρχηγού τους. Τον ίδιο αριθμό έδωσαν και τα «έγκριτα» ΜΜΕ, θριαμβολογώντας για την «μεγάλη επιστροφή» των «απολωλότων προβάτων» στο πράσινο μαντρί.

Τελικά, αποδεικνύεται ότι εγγράφηκε και ψήφισε μόλιςτο ένα τρίτο από τους παραπάνω αριθμούς που έδιναν οι απατεώνες! Και ιδού πως:

Σ’ ένα απ’ αυτά τα «έγκριτα» ΜΜΕ, με θέμα τον απολογισμό του 2017 για το ψευτο-κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, διαβάζουμε τα εξής στοιχεία προερχόμενα από την επίσημη καραπασοκαρία:

«Μετά την τελική επεξεργασία των στοιχείων η επιτροπή αφήνει «προίκα» στο νέο φορέα περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ, από τις εισφορές ψηφοφόρων και υποψηφίων».

Ας κάνουμε τώρα τους υπολογισμούς μας για την… «προίκα»:

Υπήρχαν 9 υποψήφιοι αρχηγοί και έκαστος κατέβαλε 2.000 ευρώ. Οπότε, αφαιρούμε 18.000 ευρώ από τα 250.000 και μας μένουν 232.000.

Ο κάθε ψηφοφόρος της καραπασοκαρίας κατέβαλε 3 ευρώ για να εγγραφεί μέλος και να ψηφίσει. Άρα, 232.000 δια 3 = 77.333!

Αριθμός ο οποίος πιστοποιείται και στη συνέχεια του σχετικού ρεπορτάζ:

«Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα είναι έτοιμο και το μητρώο μελών με περίπου 77 χιλιάδες ονόματα».

Κι όσο παραμύθι κυρά μου αποδεικνύεται η «μεγάλη προσέλευση» του κόσμου στις εκλογές τους, άλλο τόσο παραμύθι θα αποδειχθούν και οι θριαμβολογίες περί… τρίτου κόμματος!