Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο για την ευρεία απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία επιβεβαίωσε με «δημοκρατικές» διαδικασίες το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κατά την πρώτη του συνεδρίαση για το νέο έτος, καθώς το άκουσμα των λέξεων «Μακεδονία» και «Μακεδονικό» ήταν αρκετό για να προκαλέσει τα ευαίσθητα ανθελληνικά αντανακλαστικά του και να το αναγκάσει σε (αποτυχημένη) απόπειρα φίμωσης του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη, συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη, που έθιξε δημόσια το εν λόγω ζήτημα.

Παρά τη ρητή εντολή του Μπουτάρη για πλήρη αποσιώπηση των θέσεων της Ελληνικής Αυγής για το ζήτημα της Μακεδονίας και παρά το φανερό άγχος του προεδρείου να περιοριστεί η συζήτηση γύρω από τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής για το… 2016 ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος για την πραγματοποίηση έκτακτης ειδικής συνεδρίασης με μοναδικό θέμα συζήτησης το Μακεδονικό, ώστε άπαντες να πάρουν θέση για το μείζον αυτό εθνικό θέμα και να πάψουν να κρύβονται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να παρέχουν έμμεση εξουσιοδότηση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το μεγάλο ξεπούλημα της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Η θέση των Ελλήνων εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» – ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-pshfisma-gia-na-mhn-perasei-h-prodosia-ths-makedonias-apo#ixzz53oFclauA