Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ… ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Πολύ δύσκολη έχει γίνει η θέση της νουδούλας μετά την θεαματική κωλοτούμπα Καμμένου, για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας. Βλέπετε, η «διαφωνία» Καμμένου ήταν μια πολύ καλή πρόφαση για να κρυφτεί πίσω της το κόμμα της ψοφοδεξιάς και να το παίζουν οι πολιτευτές της… Μακεδονομάχοι. Και τώρα που μας… τελείωσε ο Κούλης ψάχνει για άλλες αφορμές, για να συμφωνήσει… διαφωνώντας! 

Σήμερα, λοιπόν, στην ομιλία του προς τους τομεάρχες του κόμματός του, ο Κούλης ψέλλισε κάτι για «διαπραγμάτευση εν κρυπτώ»και ζήτησε ενημέρωση για το «τι συζητά και τι διαπραγματεύεται» η συγκυβέρνηση – λες κι είναι… μυστικό.

Προσθέτοντας, πως «η χώρα έχει εθνική γραμμή όπως αυτή χαράχτηκε το 2008 στο Βουκουρέστι από την κυβέρνηση Καραμανλή και αυτή είναι η θέση της ΝΔ».

Όπως, όμως, έχουμε τονίσει πολλές φορές, η «εθνική γραμμή» του Βουκουρεστίου ήταν «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», με το «Μακεδονία» μέσα, αλλά δεν την δέχθηκαν τότε οι Σκοπιανοί (που ήθελαν σκέτο «Μακεδονία»), κι έτσι προέκυψε το βέτο.

Μ’ αυτήν την αντεθνική γραμμή «διαπραγματεύεται» σήμερα και η συγκυβέρνηση, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει καμμία διαφωνία με την νουδούλα, που πρέπει να πάψει να κρύβεται!