ΕΛΕΟΣ! «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΚΑΙ Ο ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΜΙΚΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σα να μην έφταναν οι… γιαλαντζί «Μακεδονομάχοι» της ελαφρολαϊκής δεξιάς (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.α.), εμφανίστηκε «Μακεδονομάχος» κι από την άκρα αριστερά!

Με μια μακροσκελή επιστολή, λοιπόν, την οποία ανήρτησε στο site του, ο αμετανόητος μπολσεβίκος Μίκης Θεοδωράκης καλεί την κυβέρνηση να μείνει πιστή στη γραμμή του 1992 και να μην εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, γιατί κρίνει πως «θα έχει ολέθρια αποτελέσματα». Μάλιστα, ο θρασύτατος αυτός μπολσεβίκος παραδίδει στην επιστολή του και μαθήματα όψιμου… πατριωτισμού, ξεχωρίζοντάς τον βεβαίως από τον εθνικισμό: «Όταν δεν φοβάσαι να πεις ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός!»

Κι όλα αυτά έχει το απύθμενο θράσος να τα λέει ένας άνθρωπος που ανήκει στο κόμμα εκείνο που δεν σκόπευε απλώς να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά που αιματοκύλισε την Ελλάδα τρεις φορές κατά την δεκαετία του ’40 (στην περίοδο της κατοχής, τον Δεκέμβρη του ’44 και το 1946-1949) για να εκχωρήσει την ίδια την Μακεδονία, αλλά και την Θράκη μας, στους Βουλγάρους κομιτατζήδες! Έλεος! Για πόσο κορόιδα μας περνάνε οι κάθε λογής πολιτικάντηδες;