ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΤΟ «ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΙΚΟ ΨΕΜΑ

«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει ο λαός μας. Και σε μια συνέντευξη-περιβόλι, που έδωσε στο Thestival ο υφυπουργός (Α)Παιδείας Ζουράρις (ο οποίος τα έχει τα χρονάκια του…), χαρακτήρισε «μερικόν ψέμα» τις κυβερνητικές θριαμβολογίες του τύπου «βγήκαμε από την κρίση» και «τελείωσαν τα μνημόνια» – από τον Αύγουστο του 2018.

Κατά τα άλλα, ο γραφικός αυτός τύπος παραδέχθηκε ότι «Μόνο ψέματα λέω. Συνεχώς λέω ψέματα”, αποκάλυψε ότι στο γραφείο του στο υπουργείο έχει μια τεράστια αφίσα που γράφει «Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ», αλλά τα μπέρδεψε πολύ στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, κι έλεγε άλλα αντί άλλων. Έτσι, από τη μία δήλωσε πως θα ψηφίσει “όχι” στην σύνθετη ονομασία, αλλά μετά το ξανασκέφτηκε και δήλωσε ότι θα ψηφίσει “ναι” αν η ονομασία είναι… μία λέξη (π.χ. Novamacedonia).

Στην δε ερώτηση: “Οι ΑΝΕΛ, σε περίπτωση που μαζευτούν οι απαραίτητες ψήφοι για το όνομα, θα καταψηφίσουν την πρόταση για μια σύνθετη ονομασία με τη χρήση του όρου Μακεδονία;», απάντησε ως εξής: «Ε, όχι, γιατί θα ήταν τζάμπα μάγκες».

Παρακαλείται ο κύριος Πανούλης να ολοκληρώσει την… κωλοτούμπα του, για να μην… μπερδεύονται οι βουλευτές του!