ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

Μετά τις οργανωμένες από ξένους πράκτορες και διάφορα τσιράκια τους (με πρώτους και καλύτερους τους κομμουνιστές του παράνομου κόμματος «Τουντέχ»…) οχλοκρατικές εκδηλώσεις, με χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της αγγλικής γλώσσας, η κυβέρνηση του Ιράν αποφάσισε να λάβει κάποια μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια θλιβερά γεγονότα. Κι ως πρώτο μέτρο, απαγόρευσε τη διδασκαλία των Αγγλικών στα δημοτικά σχολεία, καθότι σύμφωνα με δήλωση του ανώτατου πνευματικού ηγέτη της χώρας η εκμάθηση της γλώσσας από μικρή ηλικία «ανοίγει τον δρόμο σε δυτική πολιτισμική εισβολή».

Έτσι, σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής του Κρατικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης, στην κρατική τηλεόραση: «Η διδασκαλία των Αγγλικών που εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα μαθημάτων σε κυβερνητικά και μη κυβερνητικά δημοτικά σχολεία είναι αντίθετη με τους νόμους και τους κανονισμούς».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί και στην αμερικανοκρατούμενη Ελλάδα, η διδασκαλία των αγγλικών αρχίζει πλέον από την πρώτη τάξη του δημοτικού; Για να γίνουν ευάλωτα τα ελληνόπουλα στην αμερικανική πολιτισμική εισβολή!