ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΠΟΛΑΚΗ

ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο κ. ΠΟΛΑΚΗΣ, ΔΗΛ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΟΛΑΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ,

ΔΗΛ. ΈΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ!

____________Ο κ. Πολάκης συνεχίζει την πολεμικήν του! Βλέπετε, δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με τα θέματα της δημόσιας υγείας. Τα Δημόσια Νοσοκομεία ευρίσκονται υπό διάλυσιν! Και αυτός «αγρόν ηγόρασε»,

_______Στο facebook, λοιπόν, ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ(;)……Πολάκης, συγχρόνως δέ ό ταλαίπωρος αυτός ανθρωπάκος, το πουλάκι μου, έγραψε τα παρακάτω:

Τι ωραίο βλέμμα! Τι ωραία έκφαση! Το Πολάκειο στύλ!

ΠαυλοςΠολακης

3 Ιανουαρίου στις 1:47 μ.μ. ·

ΑΚΟΥ ΠΑΠΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ για να τελειώνουμε ….τρεις κουβέντες:

Με αυτα που γράφεις

1)παραδέχεσαι ανοιχτά πως εισαι αμετανόητος λάτρης της χούντας δηλαδη φασισταριο.

2) αποδεικνύεις αυτο που λέει η μαντινάδα: «Οταν γεράσει ο άνθρωπος κι όντε αδυνατίσει, ουτε και να σκεφτεί μπορει, μουδέ και να μιλήσει»

και ΤΡΙΤΟ μια συμβουλή απο εναν «αμαρτωλό»

Στον πνευματικό λόγο που λείπει από έναν 80χρονο επίσκοπο εγώ ο πριν την κόλαση υπουργός λέω ότι αν έχει πραγματικά αγιωσυνη ας προσεύχεται για εμάς τους πριν την κόλαση και ας μην βρίζει ως υπόκοσμος! Άλλωστε γι αυτό έγινες παπας….

(ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY κ. Υπουργού.

Πηγή:http://www.protagon.gr/epikairotita/…..-44341543124

________Έτσι, λοιπόν, ο ΚΥΡΙΟΣ  ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ (;) ….Πολάκης θα λάβει σήμερα την απάντηση που του πρέπει. Δεν αντιμάχομαι το πρόσωπο! Αντιπαλαίω με τον άθεο, τον αριστερό και άπατρι, τον υπερόπτη, τον υβριστή, τον  ανθρωπάκο!

________Δηλώνουμε δε ότι, έπειτα από την σημερινή μας ανάρτηση, τελειώνουμε μαζί του. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ AΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΠΩΣ Ο κ. ΠΟΛΑΚΗΣ! ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ! ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ! Ο κ. Πολάκης, κατά την προσωπική μας άποψη, είναι ένας υπερόπτης και υβριστής, δηλ. ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! Αμφιβάλλετε; Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στοχαστικά την φωτογραφία του. Τίποτε περισσότερο! Δηλ. να προσέξετε τήν υπεροψία του! Η σοφία των αρχαίων προγόνων μας είπε τα εξής σοφά λόγια: «Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή».

_________Άκου, λοιπόν, πουλάκι μου…

Διαβάστε περισσότερα στο http://mkka.blogspot.gr/