Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή γιόρτασε τα Θεοφάνεια σε όλη την Επικράτεια - Φωτογραφίες

Στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην παραλία του Βόλου παρευρέθη ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στην συνέχεια μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Λιμενικού Σώματος, παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος, των Αρχών και του προσωπικού.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης παρακολούθησε την δοξολογία για την Εορτή των Θεοφανείων και την τελετή αγιασμού των υδάτων στον Αστακό Ξηρομέρου.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καβάλας παρευρέθηκε και φέτος στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής», Δημήτρης Μακρής.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής παρευρέθηκαν, δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό που αρμόζει στην σημερινή ημέρα, στους επίσημους εορτασμούς των Θεοφανείων σε διάφορους Δήμους των περιοχών. Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμώντας τις παραδόσεις του Έθνους μας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, δήλωσαν παρόντες στην δοξολογία του Ιερου Ναου στην περιοχή της Αρτέμιδας οπου μεγάλο κλιμάκιο Συναγωνιστών παρακολούθησε τον καθαγιασμό των υδάτων και 3 από αυτούς βούτηξαν στα παγωμένα νερά διεκδικώντας την διάκριση στη ρίψη του Σταυρού, ενώ στην περιοχή του Καλάμου νεαρος Εθνικιστής υπό τα χειροκροτήματα πολλών Συναγωνιστών του επραξε το ίδιο ακολουθωντας τα Ήθη και τις Παραδόσεις της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-giortase-ta-theofaneia-se-olh-thn-epikrateia-fwtografies#ixzz53QF9ptPM