ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ… ΓΥΡΙΖΕΙ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Νόμιζε πως θα τη βγάλει… καθαρή η νουδούλα, με την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, κρυπτόμενη πίσω από τον Καμμένο. Μόνο που ο λεγάμενος… υπερπατριωταράς σάλπισε υποχώρηση και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την νουδούλα, που πρέπει να τοποθετηθεί επισήμως!

Βέβαια, η θέση της νουδούλας είναι γνωστή από παλιά («σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις»), αλλά άλλο ήταν να κρυφτεί πίσω από τον Καμμένο και να καταψηφίσει ή έστω να απέχει από την ψηφοφορία, επικαλούμενη την μη ενιαία στάση της συγκυβέρνησης (επιτρέποντας έτσι στους πολιτευτές της να το παίζουν… Μακεδονομάχοι στους ψηφοφόρους), κι άλλο είναι τώρα που όπως φαίνεται αλλάζουν τα δεδομένα!

Έτσι, πανικόβλητος ο Κούλης αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, στην τελευταία (χθεσινή) συνέντευξή του στο Capital.gr, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ενώ πλέον σιγουρεύτηκε για την επικείμενη… κωλοτούμπα Καμμένου: «Μέσα μου δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι τελικά ο κ. Καμμένος θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Εικάζεται ότι θα επιδείξει μία μεγάλη πολιτική ευλυγισία και σε αυτό το ζήτημα, όπως και σε πολλά άλλα».

Είναι προφανές, ότι ο Κούλης παγιδεύτηκε στην ίδια του την παγίδα και δεν υπάρχει πλέον τρόπος διαφυγής!