ΑΝΤΙΚΑΓΓΕΛΑΡΙΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ: ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΔΕΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

Συνέντευξη στην εκπομπή της αυστριακής τηλεόρασης «Σήμερα», έδωσε ο νέος αντικαγκελάριος και επικεφαλής του πατριωτικού Κόμματος των Ελευθέρων και παρουσίασε το μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στο «προσφυγικό» πρόβλημα.

Ιδού η πρότασή του: «Το δικό μου μοντέλο είναι να περάσουμε από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε μία κρατική μέριμνα, όπου θα ήταν επίσης σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν κάποιοι άδειοι στρατώνες για την εγκατάσταση προσφύγων. Προτείνω να επιβληθεί ένα είδος απαγόρευσης βραδινής εξόδου στους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι θα πρέπει να επιστρέφουν το βράδυ στους στρατώνες μετά από μία συγκεκριμένη ώρα. Χρειάζεται να υπάρχει τάξη, ενόσω είναι ανοικτή η διαδικασία για τη χορήγηση ασύλου».

Υπενθυμίζουμε, πως στο πρόγραμμα της νέας συγκυβέρνησης Λαϊκού Κόμματος και Κόμματος των Ελευθέρων προβλέπεται ότι τα «προσφυγάκια» δεν θα επιτρέπεται πλέον να ζουν σε ιδιωτικά καταλύματα αλλά σε καταυλισμούς, για να μην «εξαφανίζονται» (όπως συνηθίζουν…) όταν απορρίπτονται οι αιτήσεις ασύλου τους.