ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτοδυναμία (η οποία μέχρι τώρα δε φαίνεται στον δημοσκοπικό ορίζοντα…) στις επόμενες εκλογές, γυρεύει από τώρα ο Κούλης, κι είναι σίγουρο πως αυτό θα είναι βασικό του σύνθημα-δίλημμα, όταν θα’ ρθει εκείνη η ώρα, προκειμένου να δημιουργήσει την -απαραίτητη για το σύστημα- πόλωση.

Τι να την κάνει την αυτοδυναμία η νουδούλα; Για να μην «αναγκαστεί» να συγκυβερνήσει με άλλες δυνάμεις, όπως έγινε την προηγούμενη φορά, επί Σαμαρά, θα λένε οι κομματάρχες της. Αλλά αυτό, δεν ισχύει στην πραγματικότητα, γιατί άλλες είναι οι προθέσεις της!

Συνέντευξη στον Real Fm, λοιπόν, έδωσε η εκπρόσωπος της νουδούλας, Μαρία Σπυράκη και ερωτηθείσα για το αν η ΝΔ -εφόσον κερδίσει τις επόμενες εκλογές- θα επιδιώξει συνεργασία με τον φερετζέ του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (Κίνημα Αλλαγής) είπε τα εξής αποκαλυπτικά:

«Η ΝΔ θα είναι ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης, είναι κοντά στην αυτοδυναμία αλλά σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσεις. Μετά τις εκλογές θα βρεθούν συνομιλητές να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου…».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι, με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσει οπωσδήποτε!