ΣΚΗΝΕΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Την ευκαιρία στους Γάλλους να δουν τα… αγαθά του «πολυπολιτισμού», έδωσε ένα βίντεο στο οποίο μια γυναίκα αστυνομικός λιντσάρεται από «κατατρεγμένους μετανάστες» στο προάστιο Champigny-sur-Marne το οποίο βρίσκεται νοτιοανατολικά του Παρισιού.

Το λιντσάρισμα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας όταν ένα περιπολικό της αστυνομίας κλήθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας σε σπίτι όπου γινόταν κάποιο πάρτι.

Με την άφιξη του περιπολικού με δύο άτομα, μια γυναίκα οδηγό και έναν άνδρα αστυνομικό, συμμορίες «κατατρεγμένων μεταναστών» τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τους αλύπητα, ενώ η γυναίκα μαχαιρώθηκε κιόλας. Δείγμα της κατάπτωσης των δυτικών κοινωνιών και της ιδεολογικής κυριαρχίας του αριστερισμού, είναι το ότι ο άνδρας αστυνομικός τράβηξε το όπλο του, αλλά ακόμα και υπ’ αυτές τις συνθήκες δίστασε να το χρησιμοποιήσει κατά των συμμοριτών!

Μάλιστα, οι προστατευόμενοι συμμορίτες τράβηξαν και βίντεο με το «κατόρθωμά» τους,  προφανώς για να δείξουν στους «κουτόφραγκους» ποιοι κάνουν κουμάντο πλέον στην Γαλλία!