ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» Ή ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ!

Πληρωμένη απάντηση στους διεθνείς νεοταξίτες, που με κάθε τρόπο επιχειρούν να της επιβάλλουν να δεχθεί «προσφυγάκια», έδωσε η εθνική κυβέρνηση της Πολωνίας, μέσω της εκπροσώπου της: «Η θέση της Πολωνίας αναφορικά με την μετακίνηση προσφύγων στο έδαφός της από άλλες χώρες παραμένει αμετάβλητη: Μόνο η πολωνική κυβέρνηση αποφασίζει εάν θα δεχτεί πρόσφυγες ή όχι. Είναι υπόθεση της Πολωνίας εάν θα δεχθεί πρόσφυγες ή όχι στο έδαφός της. Είναι απόφαση που αφορά τα μεραρχιακά μας δικαιώματα ως κράτους και αφορά τους ίδιους τους Πολωνούς και όχι επισήμους που έχουν λίγα κοινά με την Πολωνία και γνωρίζουν ελάχιστα για εμάς».

Τι αντίθεση με τους εν Αθήναις γραικύλους των «ανοιχτών συνόρων», που όσα «προσφυγάκια» και να τους στέλνει ο Οθωμανός Πασάς τους, ζητάνε συνεχώς κι άλλα!

(ΥΓ): Κάτι τέτοια βλέπει ο Σόρος και ευχαριστεί τον Γιαχβέ (σιωνιστής γαρ…) που βρέθηκαν αυτοί οι… καλοί και υπάκουοι άνθρωποι, ο Τσίπρας κι ο Καμμένος, στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης και κάνει τη «δουλειά» του μια χαρά!