ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ);

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κουρουμπλής διοργάνωσε στο υπουργείο του (εννοείται με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων…) γιορτή για «προσφυγόπουλα». Φυσικά, δεν οργάνωσε μια ανάλογη γιορτή για τα φτωχά ελληνόπουλα.

Αυτή τη φορά, φιλοξένησε στο σπίτι του μία οικογένεια «προσφύγων» (ο πόλεμος τελείωσε, δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες!) από τη Συρία με πέντε παιδιά, που διαμένει στο hotspot του Ελληνικού.

Βεβαίως, σπίτι του είναι, έχει δικαίωμα να καλεί όποιον θέλει. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αλλά το ότι το δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ – για να δείξει ότι είναι «αλληλέγγυος».

Αφήνουμε στην άκρη το ότι αν ήταν πραγματικά «αλληλέγγυος» θα φιλοξενούσε στο σπίτι του «προσφυγάκια» και τις 365 μέρες του χρόνου και πάμε στο μήνυμα που περνάει προς εκείνα τα «προσφυγάκια» που δεν έχουν ακόμα… προτιμήσει την Ελλάδα: Μην το σκέφτεστε καθόλου! Η Ελλάδα είναι τόσο φιλική χώρα για σας, που ακόμα και υπουργοί της μπορεί να σας καλέσουν στα σπίτια τους!