ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μ’ έναν χρόνο καθυστέρηση (κάλλιο αργά…) εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία ενός 30χρονου Αφγανού στην περιοχή της πλατείας Αττικής.

Το θύμα είχε βρεθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Δεκεμβρίου 2016, στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, επί του οδοστρώματος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Όπως αποκαλύφθηκε, δράστες είναι τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 27, 27 και 29 ετών. Ο εξ’ αυτών 27χρονος συνελήφθη με ένταλμα στις 28 Δεκεμβρίου 2017 στο Περιστέρι, ο δεύτερος 27χρονος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδος και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, το θύμα βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο. Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του, αποχώρησαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους. Την στιγμή της επιβίβασής του στο αυτοκίνητο οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Να χαίρονται τους «κατατρεγμένους» φονιάδες οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!