ΒΡΕΤΑΝΟΣ «ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ»: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT

Με πολύ πονηρό τρόπο, ο Βρετανός «Λαφαζάνης» Τζέρεμι Κόρμπιν, των «Εργατικών», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί… δεύτερο δημοψήφισμα για την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν γίνει πρωθυπουργός. Αποδεικνύοντας, πως κι αυτός ο αριστερός είναι λακές του συστήματος, όπως κι όλοι οι άλλοι.

Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε και την επιστολή που του είχε στείλει ο Λαφαζάνης μόλις εξελέγη πρόεδρος των Εργατικών, με την οποία του έδινε… ραντεβού σε «αγώνες». Εννοώντας, υπέρ του συστήματος:

Αγαπητέ Τζέρεμι Κόρμπιν,

Θέλω να σε συγχαρώ για την νίκη σου. Οι άνθρωποι που σε ψήφισαν εξέφρασαν την επιθυμία τους για μια αλλαγή στην πολιτική του Εργατικού Κόμματος, μια νέα πορεία ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, την λιτότητα, τον πόλεμο και την εξαθλίωση. Μια παρόμοια επιθυμία εκφράστηκε και στο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα ανταποκριθείς σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Τόσο εγώ όσο και η Λαϊκή Ενότητα ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να συναντηθούμε σε κοινούς αγώνες για δικαιοσύνη, χειραφέτηση και ριζοσπαστική αλλαγή στην Ευρώπη.

Με αλληλεγγύη,

Παναγιώτης Λαφαζάνης

(ΥΓ): Ίδιοι είναι παντού οι αριστεροί! «Όλο λάδι-λάδι κι από τηγανίτες τίποτα»!