ΤΟ ΣΙΓΑΝΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ: ΒΑΖΩ ΠΛΑΤΗ, ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Τις προηγούμενες ημέρες, αναρωτιόμασταν γιατί η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει θέση για το θέμα της δεδηλωμένης στην περίπτωση που η τσιπροκαμμεναρία εμφανιστεί με δύο γραμμές στην επιχείρηση εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Ε, λοιπόν, ο σιγαλοποταμάκης Σταύρος Θεοδωράκης (Αμερικανάκης!) δεν κρατήθηκε κι έσπασε τη σιωπή του. Έτσι, αφού επανέλαβε την γνωστή θέση του κόμματος (πτώματος!) «Ποτάμι» υπέρ της σύνθετης ονομασίας (δηλαδή της προδοσίας) και δήλωσε πρόθυμος –και πολύ βιαστικός μάλιστα!- να υπερψηφίσει όποια ονομασία έχει συμφωνήσει ο Τσίπρας με τον Τραμπ, κρατώντας την συγκυβέρνηση στην εξουσία και επιτρέποντας στον Καμμένο να το παίξει «μακεδονομάχος» προκειμένου να διασωθεί εκλογικά. Ιδού τι είπε το κατάπτυστο δεκανίκι των Τσιπροκαμμένων:

«Εμείς οι προοδευτικοί πολίτες, οι προοδευτικοί πολιτικοί δεν θα πρέπει να κάνουμε πίσω. Η λύση είναι μπροστά μας, αλλά δεν θα είναι για πάντα. Δεν μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε. Καλούμε και όλους τους άλλους που νοιάζονται αληθινά για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, να τολμήσουν. Η περιοχή, τα Βαλκάνια, θέλουν κατανόηση και συνεργασία. Και η Ελλάδα επιτέλους είναι ο πρωταγωνιστής. Ο θετικός πρωταγωνιστής».

Και γιατί όλα αυτά; Επειδή έτσι τον διέταξαν να κάνει τα υπερατλαντικά αφεντικά του!