ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου να είναι αδίστακτοι κυνηγοί του χρήματος, εκμεταλλευτές των φτωχών και των αδυνάτων, κρατικοδίαιτοι καταφερτζήδες, φοροφυγάδες και άλλα τινά. Τα παραδείγματα πολλά…

Όμως, υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, όπως οι αδελφοί Καρέλια! Οι οποίοι, ακόμα και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν δίνουν απλά στους Έλληνες εργαζομένους τους αυτά που δικαιούνται από τοννόμο, αλλά πολύ περισσότερα!  

Έτσι, όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία «Καρέλιας Α.Ε.» ανακοίνωσε εξτρά παροχές προς τους εργαζομένους της, αλλά και σε κοινωφελείς φορείς (το ποσόν των 500.000 ευρώ).

Τα δώρα προς τους εργαζομένους της καπνοβιομηχανίας είναι τα εξής:

Δώρο Χριστουγέννων 1.000 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο.

Επίδομα παρουσίας 850 ευρώ για κάθε εργαζόμενο που δεν έλειψε ούτε μία ημέρα από την δουλειά του, κατά την διάρκεια του 2017.

Από κει και πέρα, υπάρχει και το εφάπαξ βοήθημα, το οποίο θα λάβουν οι εργαζόμενοι αναλόγως του ύψους των αποδοχών τους, βάσει τριών βαθμίδων. Ήτοι:

Οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από €2.501 και πάνω, θα λάβουν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 καθαρά.

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές €1.701 έως €2.500, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ καθαρά.

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.201 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά.

Επιπλέον, 8.500 ευρώ πήρε ως δώρο η εργαζόμενη που βρήκε το φλουρί στην βασιλόπιτα του προσωπικού, ενώ μοιράστηκαν και αρκετοί λαχνοί σε εργαζόμενους, ο καθένας εκ των οποίων αντιστοιχούσε σε 800 ευρώ.

Απίστευτα πράγματα για την Ελλάδα των Μνημονίων, αλλά αληθινά!