ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ: ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ… ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Με επίσημο σχόλιο από το γραφείο Τύπου της ΚΕ του… τιμημένου, οι σπάγκοι του Περισσού τοποθετήθηκαν σχετικά με την ψηφοφορία που θα γίνει –κάποια στιγμή- στη βουλή για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας. Βεβαίως, δεν περιμέναμε να έχει το κόμμα που ζητούσε «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» εθνικές ευαισθησίες, αλλά εδώ το όλο θέμα έχει κι άλλη διάσταση, καθώς εκείνοι που επιβάλλουν τη «λύση» είναι οι παγκόσμιοι σατανάδες, για να βάλουν το «μακεδονικό» προτεκτοράτο τους στην… «λυκοσυμμαχία» του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε..

Κι όπως ήταν αναμενόμενο –από όσους γνωρίζουν καλά πως οι κουκουέδες είναι τσιράκια των Αμερικανών, κι ας τους βρίζουν για… ξεκάρφωμα- τα κουτσουμπάκια δήλωσαν πρόθυμα να υπερψηφίσουν την όποια συμφωνία, σύμφωνα με την θέληση των υπερατλαντικών αφεντικών τους. Ιδού τα αποκαλυπτήρια των κόκκινων λακέδων των Αμερικανών:

«… Το ΚΚΕ, σ’ αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, παλιότερα του ΣΥΝ, που φιγουράριζε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, είναι το μόνο κόμμα που εδώ και χρόνια έχει ξεκάθαρη θέση: Σε μια διαπραγμάτευση για εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης, στην οποία περιλαμβάνεται με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα Μακεδονία και όποια παράγωγά του, αυτό θα πρέπει ρητά να γίνει αποδεκτό μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός».

Και για να μην υπάρξει κανένα μπέρδεμα με την δεδηλωμένη λόγω των δύο γραμμών της συγκυβέρνησης (για να έχει την άνεση ο Καμμένος, από τη μία να καταγγέλλει τους «προδότες» κι από την άλλη να συγκυβερνά μαζί τουςλες και δεν τρέχει τίποτα!), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Παφίλης, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984, διευκρίνισε πως «το ΚΚΕ δεν συναρτά τη θέση του από τους πολιτικούς συσχετισμούς». Άρα, θα ψηφίσει σύμφωνα με την αμερικανική θέληση σε κάθε περίπτωση. Αναμενόμενο!