ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ-ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ

Γράφει ο Άγγελος Ιωάννου

Το ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα, όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε ο μεγάλος Νικόλαος Καζαντζάκης, το γνωρίζει οποιοσδήποτε διαθέτει έστω και δύο δράμια μυαλό, οπότε αυτό το άρθρο δεν έρχεται να πείσει κάποιον για την εγκληματική φύση της κομμουνιστικής ιδεολογίας απλά έρχεται σαν μια μικρή υπενθύμιση γιατί κάποιοι κάνουν ότι ξεχνούν.

Με αφορμή το χριστουγεννιάτικο κήρυγμα-εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, στο οποίο, μεταξύ άλλων, γίνονται εύστοχες παρατηρήσεις γύρω από το μεταναστευτικό και τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί για το μέλλον του Ελληνισμού στη νήσο, καθώς και σοφές δηλώσεις γύρω από το Κυπριακό, το οποίο απερίφραστα χαρακτήρισε ως έγκλημα εισβολής και κατοχής, η εγχώρια αριστερά του ΑΚΕΛ καθώς και κάποιες φυλλάδες «ανέβηκαν στα κάγκελα»!

Σε ελάχιστα λεπτά οι εν τη νήσω θολοκουλτουριάρηδες και τα ντόπια ορφανά του Στάλιν και του Λένιν «έσκισαν» τα ιμάτιά τους κατακεραυνώνοντας τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου για τις κατ’ αυτούς «μισαλλόδοξες» και «ρατσιστικές» του δηλώσεις. Οι καταστροφείς του Μαρί και συνεργάτες των Άγγλων κατά των αγωνιστών του αντιαποικιοκρατικού αγώνα της ΕΟΚΑ, με ύφος χιλίων πιθήκων έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν ακόμη και την ποινική (!) δίωξη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο (είναι γνωστά τα ζητήματα της αριστεράς με τη λογοκρισία άλλωστε).

Αναρωτιέται κανείς που βρίσκουν το θράσος οι κύριοι του ΑΚΕΛ και ζητούν την δίωξη του θρησκευτικού ηγέτη ενός ολόκληρου λαού, την ίδια ώρα που ο δικός τους ηγέτης ακόμη αναρωτιέται που βρίσκεται το Μαρί και οι τάφοι των ηρώων μας που έπεσαν θύματα της καταστροφικής του μανίας.

Για όσους γνωρίζουν έστω και λίγη ιστορία, αυτή η κίνηση των εδώ κομμουνιστών δεν είναι κάτι που θα ξαφνιάσει. Μιλάμε για γραφικά άτομα που ακόμη εορτάζουν κάθε Οκτώβριο τη λεγόμενη «οχτωβριανή επανάσταση», το πραξικόπημα δλδ και τη βίαιη ανατροπή του Τσάρου και την εγκαθίδρυση ενός αιμοσταγούς, απολυταρχικού καθεστώτος που σκλάβωσε δεκάδες λαούς για πάνω από 80 χρόνια.

Ποια ήταν η στάση, όμως, των κομμουνιστών απέναντι στην Εκκλησία και συγκεκριμένα των Σοβιετικών πολιτικών προγόνων του ΑΚΕΛ στην τότε Ρωσία;

Θα παραθέσουμε ένα άρθρο που συνοπτικά αναφέρεται στο ζήτημα από διαδικτυακή σελίδα που ασχολείται με ζητήματα πίστεως και Ορθοδοξίας, ώστε ο αναγνώστης να σχηματίσει ιδίαν άποψη, εάν, δεν γνωρίζει ήδη.

Διαβάστε την συνέχεια στο http://elamcy.com/