ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ 16ΧΡΟΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

Ενώπιον ισραηλινού στρατοδικείου θα βρεθεί η 16χρονη Παλαιστίνια Άχεντ Ταμίμι, που χαστούκισε έναν Ισραηλινό στρατιώτη πριν δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές του σιωνιστικού τρομοκράτους!

Σε ένα βίντεο, που καταγράφει το περιστατικό της 15ης Δεκεμβρίου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη εμφανίζει την Άχεντ και τη ξαδέλφη της Νουρ Νάτζι να πλησιάζουν δύο Ισραηλινούς που ακουμπούσαν σε έναν τοίχο και να τους σπρώχνουν, να τους χαστουκίζουν. Οι στρατιώτες δεν αντέδρασαν και οι σιωνιστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να τους περάσουν κι αυτούς από στρατοδικείο!

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά από το σπίτι της οικογένειας Ταμίμι, στη Νάμπι Σάλεχ, βόρεια της Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Τρεις μέρες μετά τη προβολή του βίντεο στην ισραηλινή τηλεόραση, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας Ταμίμι και συνέλαβαν την μικρή Άχεντ και την μητέρα της Ναριμάν, που ήταν παρούσα την ώρα του περιστατικού. Η 16χρονη κρατείται στις φυλακές και προ ημερών σιωνιστής δημοσιογράφος προέτρεψε τους στρατιώτες να την βιάσουν, για «τιμωρία»!!!