ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ 172 ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

Μετά τον κομμουνιστή Βερναρδάκη, που δήλωσε πως σύμφωνα με τους ομοϊδεάτες του είναι δίκαιο να τα παίρνει το κομμουνιστικό ψευδοκράτος από τους Έλληνες φορολογούμενους και να τα δίνει στα «προσφυγάκια» (από 172 χώρες!!!), δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο –πάμπλουτος, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του!- κομμουνιστής Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε… ρατσιστές τους φορολογούμενους Έλληνες που δεν θέλουν το υστέρημά τους να καταλήγει στις τσέπες αλλοδαπών: «Το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα και πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις καθώς κ τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν. Η λογική ”κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες”, μυρίζει ρατσισμό».

Να τον χαίρονται οι συριζοκαμμένοι φορολογούμενοι και το νέο έτος να βάλουν τα… δυνατά τους, ώστε να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο μέρισμα οι αλλοδαποί από τις 172 (!!!) χώρες, που κατοικοεδρεύουν στο μνημονιακό προτεκτοράτο Ραγιαδιστάν – Τσιπροκαμμενιστάν! Ξηλωθείτε συντρόφια, ξηλωθείτε!

ΥΠΗΚΟΟΙ 172 ΧΩΡΩΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!