Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Σε ιστοσελίδα «αστυνομικού ενδιαφέροντος» διαβάσαμε τα παρακάτω:

«Γιάφκα της «Ο.Λ.Α.» στο κέντρο της Αθήνας ψάχνει η Αντιτρομοκρατική – Ανησυχία για νέο χτύπημα

Η… άνεση με την οποία τα μέλη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» πραγματοποιούν «χτυπήματα» στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια χάνονται από προσώπου γης, οδηγεί τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο συμπέρασμα ότι η οργάνωση έχει κρησφύγετο στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Το συμπέρασμα αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι στις δύο πρόσφατες επιθέσεις -στα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα και στο Εφετείο Αθηνών- οι δράστες καίνε στην περιοχή των Εξαρχείων τα οχήματα διαφυγής τους. Στην πρώτη περίπτωση πρώτη για μία μοτοσυκλέτα και στη δεύτερη για ένα κλεμμένο από το 2015 μικρό βαν. Πρόκειται για μία περιοχή που η ΕΛ.ΑΣ. έχει περιορισμένη φυσική παρουσία, ενώ δεν υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σε αυτή την περίπτωση τα μέλη της «Ο.Λ.Α.» είτε κρύβονται σε κάποιο οίκημα για τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση, είτε εναποθέτουν τον οπλισμό τους και διαφεύγουν «καθαροί».

Παρατήρηση 1η: Η δημοσίευση «πληροφοριών» περί αναζήτησης γιάφκας τρομοκρατών –και μάλιστα σε συγκεκριμένη περιοχή- είναι το λιγότερο ύποπτη! Καθώς μπορεί να εκληφθεί και προειδοποίηση προς τους τρομοκράτες, για «εκκένωση» ή εγκατάλειψη της γιάφκας…

Παρατήρηση 2η: Ψάχνουν οι «αρχές» για γιάφκα; Για μία μόνο; Στα Εξάρχεια υπάρχουν πολλές! Και αρκεί μια και μόνη συντονισμένη έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σ’ όλες τις καταλήψεις, για να αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για γιάφκες τρομοκρατών – οι οποίοι είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» με τους λοιπούς αναρχοκομμουνιστές. Και μη μας πουν πως δεν το ξέρουν καλά αυτό το… «κοινό μυστικό» στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και την Αντιτρομοκρατική, γιατί θα γελάσουμε!