ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ: ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ!

«Γνωρίζουμε ότι όσο αυξάνεται η στήριξη του κόσμου και η δυναμική της ομάδας μας, τόσο θα αυξάνεται και η ένταση της προπαγάνδας και της καταστολής». Αυτά γράφουν τα παρακρατικά συριζοτσογλάνια σε νεώτερη ανακοίνωσή τους.

Τώρα, όσον αφορά την «ένταση της προπαγάνδας», την βλέπουμε κάθε φορά, αλλά… υπέρ τους, στα αστικά ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών. Τα οποία δημοσιεύουν ολόκληρες και ασχολίαστες τις παραληρηματικές και παραπλανητικές προκηρύξεις που γράφουν για… ξεκάρφωμα, καθώς και τα βίντεο από τα… «ηρωικά κατορθώματά» τους. Εμφανίζοντάς τους έτσι στο κοινό ως… «ατρόμητους Ρομπέν», κοινωνικούς αγωνιστές» και… «αγνούς ιδεολόγους».

Όσον αφορά την καταστολή, δεν τη βλέπουμε. Μία και μοναδική φορά συνελήφθησαν ομαδικά στην δεύτερη κατά σειράν επιδρομή τους στον περίβολο της βουλής (τις άλλες φορές απλώς τους… προσήγαγαν) και απελευθερώθηκαν μετά από λίγα λεπτά, με παρέμβαση του προέδρου της βουλής (και τρίτου στην ιεραρχία του συστήματος – που τάχα… πολεμούν σκληρά)! Κι όχι μόνο αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά επιπλέον υποχρεώθηκαν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν να τους κάνουν και τους… ταξιτζήδες, μεταφέροντάς τους στον πλησιέστερο σταθμό του μετρό. Κι ούτε καν τους ενόχλησαν για την πρωτοφανή στα χρονικά επιδρομή τους στο –μετά τη βουλή- καλύτερα φυλασσόμενο «στόχο», το υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

Ακόμα και τώρα, που διανύουμε την τέταρτη ημέρα από την τελευταία τους επίθεση, ακόμα… προσπαθεί να τους συλλάβει ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ («θα προσπαθήσουμε να τους συλλάβουμε», όπως είπε ανήμερα των Χριστουγέννων…), αλλά –ω του θαύματος!- δεν τα καταφέρνει! Γιατί άραγε;

(ΥΓ): Σωπάτε καλέ που είναι παρακρατικοί και προστατευόμενοι! Λιγουλάκι! Να, όσο πατάει η… γάτα!