ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Μια ανακοίνωση της Τ.Ο. Χανίων Κρήτης, στην οποία τονίζονται οι δυσκολίες εξεύρεσης γραφείου, εξαιτίας της μαρξιστικής τρομοκρατίας προς τον λαό των Χανίων, την έκανε σημαία της η διαδικτυακή κουκούλα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πανηγυρικό τίτλο: «Δεν νοικιάζει κανείς χώρο στη Χρυσή Αυγή στα Χανιά».

Εννοώντας, πως τα σιτιζόμενα από τα μυστικά κονδύλια (να τα φάνε φάρμακα!) κόκκινα σκυλιά του παρακράτους, τρομοκρατούν αποτελεσματικά τους Χανιώτες («εμείς είμαστε το κράτος, θα στο κάψουμε», κ.τ.λ.) για να μην νοικιάζουν ιδιόκτητους χώρους τους για γραφεία της Χρυσής Αυγής! 

Από κοντά και η χαβούζα των σπάγκων του Περισσού: «Μπράβο στους Χανιώτες και το παράδειγμά τους -να μην νοικιάζουν χώρο στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής- να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα».

Μόνο που πάνω στην αλαζονεία τους, ξεχνάνε τα συντρόφια, πως «ρόδα είναι και γυρίζει»! Κι όταν με το καλό θα γυρίσει, η δεκαετία του ’50 θα τους φαίνεται… παράδεισος!