Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ

Η είδηση, που ενισχύει τον μύθο που επιχειρούν να φτιάξουν τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά των λούστρων της Μέρκελ, του Τραμπ και της Σιών, είναι η εξής:

«Νέα “καταδρομική” επίθεση του Ρουβίκωνα, ανήμερα Χριστούγεννα στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.

Στις 06:05 το πρωί, ομάδα περίπου δέκα ατόμων που επέβαινε σε μοτοσικλέτες πλησίασε το κτήριο, πέταξε μπογιές και κατόπιν εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα ανέβηκε το σχετικό βίντεο από τον Ρουβίκωνα στο διαδίκτυο»

Είναι κοινό μυστικό ότι, η πρεσβεία του Ισραήλ, εκτός από την ελληνική αστυνομία, φυλάσσεται και από την Μοσάντ. Και εσωτερικά και εξωτερικά. Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο με την εν Αθήναις πρεσβεία, αλλά με τις πρεσβείες του Ισραήλ σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ανά τον κόσμο αμερικανικές υπηρεσίες και την CIA. Επίσης, υπάρχουν τελευταίου τύπου κάμερες και ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, που «πιάνουν» κάθε ύποπτη κίνηση, όχι μόνο στα πέριξ της πρεσβείας, αλλά σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω απ’ αυτήν.

Με αποτέλεσμα, όποιος πλησιάσει με κακόβουλο σκοπό, είτε να συλλαμβάνεται ατάκα κι επιτόπου, είτε –στη χειρότερη περίπτωση- να συλλαμβάνεται σε λίγα δευτερόλεπτα, μετά από καταδίωξη. Στην περίπτωση του Ρουβίκωνα, δεν συνέβη ούτε το ένα, ούτε το άλλο! Το γιατί, το αφήνουμε στην κρίση σας!

(ΥΓ): Τα πλήρη στοιχεία των δήθεν… «κομάντος» του Ρουβίκωνα είναι γνωστά στις αρχές, εφόσον έχουν πολλές φορές προσαχθεί – αλλά ποτέ συλληφθεί. Τα ζήτησε, έστω και για να τους ασκήσει δίωξη, η πρεσβεία του Ισραήλ; Όχι! Γιατί άραγε;