ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

 

Αποσύρονται σήμερα από την κυκλοφορία όλα τα τεύχη Ιανουαρίου του παιδικού περιοδικού Youpi, κατόπιν αποφάσεως του ομίλου Bayard που το εκδίδει.

Η απόσυρση έγινε κατόπιν απαιτήσεως του προέδρου του Συμβουλίου των Γαλλικών Εβραϊκών Θεσμών (Crif) Φρανσίς Καλιφά, διότι το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού συμπεριελάμβανε έναν παγκόσμιο χάρτη με την εξής λεζάντα: «Ονομάζουμε αυτές τις 197 χώρες Κράτη, όπως τη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Αλγερία. Υπάρχουν κι άλλες, όμως όλες οι άλλες χώρες του κόσμου δεν συμφωνούν ότι αυτές είναι πραγματικές χώρες (για παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ ή η Βόρεια Κορέα)».

Και δεν «καθάρισαν» μόνο με την απόσυρση του συγκεκριμένου τεύχους οι εκδότες του περιοδικού, μιας και το Crif απαίτησε επιπλέον να εκδοθεί στο επόμενο τεύχος «μια διόρθωση όπως και ένα άρθρο όπου θα εξηγείται τι είναι το Ισραήλ, πώς και γιατί ιδρύθηκε». Και η επιπλέον απαίτηση έγινε –φυσικά!- δεκτή…

(ΥΓ): «Ψεύτικα», λοιπόν, τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», που αποκαλύφθηκαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, τα οποία –κατά διαβολική… σύμπτωση- περιγράφουν με θαυμαστή ακρίβεια την σιωνιστική κυριαρχία στον πλανήτη μας!