ΑΝΑΠΛ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ: «ΒΟΡΕΙΑ», «ΑΝΩ» Ή «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ… ΑΝΕΚΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ενώ τα ξεΐγκλωτα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια των Καμμένων πανηγυρίζουν για την… «άτακτη υποχώρηση» των Σκοπιανών, εκτελώντας συμβόλαιο να εμφανίσουν την επικείμενη εθνική προδοσία ως… θρίαμβο, έρχεται ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων και βάζει κάποια πραγματάκια στη θέση τους.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Στάδιον» του Καναλιού 77, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του σκοπιανού κρατιδίου, Κότσο Ανγκιούτσεφ, αφού τονίζει ότι υπάρχουν «θετικά μηνύματα» από την συγκυβέρνηση (και την «αντιπολίτευση»…) των γραικύλων των Αθηνών, δηλώνει πως όποια από τις ονομασίες «Βόρεια», «Άνω» ή «Νέα Μακεδονία» επιλεγεί, θα είναι… «ανεκτή». Δηλαδή, μας κάνουν και… χάρη οι Σκοπιανοί!

Και εις ότι αφορά την «μακεδονική» ταυτότητα των Σκοπιανών, βάζει «κόκκινη γραμμή»:Η κόκκινη γραμμή για την οποία δεν πρέπει να ενδώσουμε είναι η ταυτότητά μας, η ταυτότητα της Μακεδονίας, η γλώσσα μας».

Προδότες του «συνταγματικού» τόξου, βρείτε από τώρα τρύπα να κρυφτείτε!