ΟΙ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ

Δηλώσεις σχετικά με την επικείμενη –και ήδη συμφωνημένη!- προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «Κινήματος Αλλαγής» ή της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» (φερετζέδες της κλεφτοπασοκαρίας), Λοβέρδος. Ιδού η θέση που παίρνουν οι μασκαράδες:

«Υπενθυμίζουμε τη θέση της Ελλάδας για μια λύση με χρήση έναντι όλων, εσωτερική και διεθνή (ergaomnes), που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, θα προηγείται του ονόματος Μακεδονία και συνεπώς δεν θα δημιουργεί βάση για αλυτρωτισμούς και διεθνείς παρεξηγήσεις. Και δηλώνουμε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στέκει με εμπιστοσύνη σε αυτή τη θέση».

Σαφής η (προδοτική) θέση τους, την ξέρουμε κι από το παρελθόν, αλλά εδώ κάτι λείπει. Προχθές, ο Κούλης δήλωσε πως θα θέσει θέμα δεδηλωμένης αν ο ψεκασμένος κυβερνητικός εταίρος θελήσει να το παίξει… μακεδονομάχος εκ του ασφαλούς, παραμένοντας υπουργός της συγκυβέρνησης. Η πασοκαρία, που σ’ όλα τ’ άλλα ακολουθεί κατά πόδας την νουδούλα, γιατί άραγε σιωπά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα; Τι παιχνίδι παίζει;