Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΖΑΕΦ ΡΑΒΕΙ: ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Τσίπρας έκοψε και τώρα ο Σκοπιανός Ζάεφ ράβει! Είναι προφανές, ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!

Ας θυμηθούμε, όμως, την προ ημερών σχετική δήλωση του αμερικανοκομμουνιστή των Αθηνών, που απευθυνόταν στην κυβέρνηση των Σκοπίων: «Αν σταματήσει μία, κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου…». Δηλαδή με λίγα λόγια… Μπορεί να είστε εσείς απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου και των Μακεδόνων αλλά είμαστε κι εμείς!

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, λοιπόν, ο πρωθυπουργός του κρατιδίουΖόρανΖάεφ, αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση για το όνομα (έχει βρεθεί και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ψάχνουν τρόπο να μας την σερβίρουν!), υπενθύμισε την δήλωση Τσίπρα περί «μοναδικών απογόνων» και δήλωσε πως συμφωνεί πως δεν είναι οι «Μακεντόνσκι» οι μοναδικοί κληρονόμοι. Κληρονόμοι είναι και οι… Βούλγαροι και… πιθανόν –όπως τόνισε- και οι Έλληνες. Ιδού η πλήρης δήλωσή του:

«Εάν η κυβέρνηση  παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μ. Αλεξάνδρου, υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα, είχε πει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Εγώ εκ μέρους της κυβέρνησης παραιτούμαι από το να θεωρώ την Μακεδονία τον μοναδικό κληρονόμο του Μ.Αλεξάνδρου, που έφθασε στην Ινδία, στην Περσία… Η ιστορία ανήκει επίσης σε μας, πιθανόν ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας ανήκει επίσης στην Ελλάδα, μέρος της στη Βουλγαρία…».

Αφού, λοιπόν, εφόσον οι Σκοπιανοί είναι κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν και όχι οι «αποκλειστικοί», «δικαιούνται» να ονομάζονται «Μακεδόνες» και το θλιβερό κρατίδιό τους «Νέα» ή «Βόρεια Μακεδονία»!

Η προδοσία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!