ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ 2018

Είναι κοινό μυστικό, ότι οι διεθνείς σατανάδες έχουν επιβάλλει στους υποτακτικούς τους των Αθηνών (τον αμερικανοκομμουνιστή Τσίπρα, τον αμερικανοεθνικόφρονα Καμμένο και σε σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο») να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, μέχρι τον Ιούνιο του 2018, για να τους βάλουν εν συνεχεία σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Για να προετοιμάσουν το έδαφος, λοιπόν, εμφανίζουν την επικείμενη προδοσία ως… «εξαιρετική ευκαιρία» για τις δύο πλευρές!

Έτσι, μιλώντας στο κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χόιτ Γι, δήλωσε τα εξής:

«Αθήνα και Σκόπια έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να επιλύσουν το ζήτημα της ονομασίας το 2018. Ελλάδα και ΠΓΔΜ να διαπραγματευτούν με καλή πίστη» και με τη διαμεσολάβηση του Ειδικού Απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι δύσκολες και θα χρειαστεί να γίνουν συμβιβασμοί, αλλά οι αρχικές διαβουλεύσεις υπό τον Μάθιου Νίμιτς υπήρξαν εποικοδομητικές».