«ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΑΣ, «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;

Στην προσπάθεια να εμφανίσουν την επικείμενη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ονόματος της Μακεδονίας μας ως… εθνικό θρίαμβο και να καλύψουν την άτακτη υποχώρηση του αφεντικού και μεγάλου χορηγού τους, Πανοκαμμένου, τα «εθνικόφρονα» και… πολεμοχαρή παπαγαλάκια του διαδικτύου, εμφανίζουν ως… «άτακτη υποχώρηση» την δήλωση του Σκοπιανού πρωθυπουργού, ότι οι «Μακεντόνσκι» δεν είναι οι αποκλειστικοί κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και πως κληρονόμοι είναι επίσης οι… Βούλγαροι και… «πιθανόν» και οι Έλληνες!

Βέβαια, εφαρμόζοντας την άθλια τακτική της κοπτοραπτικής, εμφανίζουν την δήλωση του Σκοπιανού αφαιρώντας επιτηδείως τη λέξη-κλειδί. Γράφουν στον τίτλο τους οι «εθνικόφρονες» πανοκαμμενικοί παπαγάλοι: «Σε άτακτη υποχώρηση τα Σκόπια: «Δεν είμαστε οι κληρονόμοι του Μέγα Αλέξανδρου», «ξεχνώντας» τη λέξη «αποκλειστικοί» πριν από το «κληρονόμοι».

Αν νομίζουν τα παπαγαλάκια, ότι με τέτοια φτηνά κολπάκια θα ξεγελάσουν τους Έλληνες πατριώτες, είναι μακριά νυχτωμένα. Πίσσα και πούπουλα στους προδότες, αμερικανοκομμουνιστές κι… αμερικανοεθνικόφρονες!