ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ! ΠΟΙΟΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ; ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας, ύψους 7 εκατ. ευρώ, χορήγησε η Ευρωπαϊκή Ένωση στους συριζοψεκασμένους «αλληλέγγυους», για τα «προσφυγάκια».

Η βοήθεια προορίζεται «για την άμεση αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών για υπηρεσίες στέγασης, τροφοδοσίας, υγιεινής και καθαρισμού των χωρών υποδοχής των προσφύγων, όχι μόνο στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα».

Πόσα από τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν στον προορισμό τους και πόσα θα καταλήξουν στις –πολύ βαθιές κι αριστερές!- τσέπες των «αλληλέγγυων» συριζοκαμμένων; Δε μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τις αρπακτικές διαθέσεις των «αλληλέγγυων» συντρόφων, αλλά σύμφωνα με όχι και πολύ παλαιότερη καταγγελία Ευρωπαίου αξιωματούχου στην Guardian, περίπου το 70% των ανάλογων χρηματοδοτήσεων… χανόταν στο δρόμο!

Αφελής ερώτηση: μα αφού ξέρουν οι «κουτόφραγκοι» ότι τα περισσότερα φράγκα που στέλνουν τα τρώνε τα «αλληλέγγυα» λαμόγια, γιατί στέλνουν κι άλλα;

Για να τους έχουν τους συριζοψεκασμένους «αλληλέγγυους»κατσαπλιάδες στο χέρι και να τους κάνουν ότι θέλουν, στα υπόλοιπα ζητήματα – ξεπουλήματος των πάντων!