ΑΡΧΙΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

«Δημοσκόπηση» της εταίρας Alco, που έγινε για λογαριασμό του News 24/7 και του Ραδιοφώνου 24/7, εμφανίζει τα εξής αποτελέσματα, εις ότι αφορά την πρόθεση ψήφου: ΝΔ 22,6%, ΣΥΡΙΖΑ 17%, Κίνημα Αλλαγής 7,8%, Χρυσή Αυγή 6%, ΚΚΕ 5,2%, Λαϊκή Ενότητα 2,6%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,1%, Ένωση Κεντρώων 2,1%. Άλλα κόμματα ψηφίζει το 4,2%, λευκό το 2,7% και την αποχή επιλέγει το 13%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 14,7%.

Να σημειώσουμε, ότι σε «δημοσκόπηση» της ίδιας εταιρείας, τον προηγούμενο μήνα, έδινε ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή (6,2%).

Αλλά, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο αρχιδημοσκόπος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, παραδέχεται κατ’ αρχάς ότι η Χρυσή Αυγή έχει την μεγαλύτερη συσπείρωση και κατά δεύτερον, ότι έχει πετσοκόψει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Ιδού τι ακριβώς είπε στο Ραδιόφωνο 24/7: «Η Χρυσή Αυγή διατηρεί το προβάδισμα καθώς έχει συγκροτήσει ένα σκληρό πυρήνα πολιτών που την ψηφίζει και παραμένει εξαιρετικά συμπαγής και ισχυρός, έχοντας μάλιστα τάσεις αυξητικές».

Το πως γίνεται, από τη μια να έχει η Χρυσή Αυγή «τάσεις αυξητικές» και από την άλλη να εμφανίζεται στην «δημοσκόπηση» με… μειωμένα ποσοστά σε σχέση με «δημοσκόπηση» της ίδιας εταίρας, τον προηγούμενο μήνα, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!