Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ!

«Στη νέα διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων η κυβέρνηση δεν έχει σαφή θέση. Άλλα υποστηρίζει ο κ. Κοτζιάς, άλλα ο κ. Καμμένος και τελείως αντίθετα έχουν υποστηρίξει υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλλοπρόσαλλη αυτή κατάσταση είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας. Καλούμε τους κυβερνητικούς εταίρους να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν σε μία θέση την οποία οφείλουν να παρουσιάσουν. Η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει τη θέση που επέβαλε στο Βουκουρέστι για μία σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις».

Αυτή ήταν η δήλωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, για το μέγα θέμα του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Τι συμπεράσματα βγαίνουν από την παραπάνω επίσημη θέση της ΝΔ; Με λίγη… γκρίνια, η ΝΔ συμφωνεί με πρόταση του τύπου «Νέα Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία», χωρίς περαιτέρω όρους και προϋποθέσεις.

Βεβαίως, η προδοτική θέση της ΝΔ είναι γνωστή από παλιά και δεν μας εκπλήσσει. Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα θέμα, μιας και αποφεύγει να βάλει ως απαραίτητο όρο την συμφωνία και των δύο μερών της συγκυβέρνησης, για να προσυπογράψει. Δηλαδή, με λίγα λόγια, κάνει πλάτες στον Καμμένο να το παίξει μακεδονομάχος εκ του ασφαλούς, παραμένοντας ως εταίρος στη συγκυβέρνηση! Εξωφρενικό; Ή μήπως διαταγή των υπερατλαντικών διεθνών σατανάδων, που δεν σηκώνει αντίρρηση;