ΑΝΘΡΑΚΕΣ Η «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ»… 254 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ!

Τις προηγούμενες ημέρες, το «αλληλέγγυο» ψευδοκράτος ξεκίνησε την «αποσυμφόρηση» της Λέσβου, μεταφέροντας στην ενδοχώρα περίπου 350 «προσφυγάκια». Επισημάναμε πως πρόκειται για στάχτη στα μάτια των κατοίκων του νησιού, που διαμαρτύρονται εντόνως πλέον, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Και ιδού η απόδειξη: παρά τον χιονιά, την θαλασσοταραχή και τις άθλιες συνθήκες στην Μόρια, που κάνουν τον γύρο του κόσμου, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από χθες Τετάρτη μέχρι και σήμερα Πέμπτη στις 7 το πρωί… προτίμησαν («ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτίμησαν την Ελλάδα», όπως έλεγε κάποτε και ο… υπερπατριωταράς πρόεδρος Πάκης) την Λέσβο 254 «προσφυγάκια», επιβαίνοντες σε τέσσερις πλαστικές λέμβους.

Οι ανωτέρω, αρχικά μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και από εκεί στο hot spot της Μόριας, για να… καλύψουν τις θέσεις όσων έφυγαν με την «αποσυμφόρηση».

Το πρόβλημα της Λέσβου, των υπολοίπων νησιών κι ολόκληρης της χώρας, δεν πρόκειται να το λύσει καμμιά «αποσυμφόρηση», παρά μόνον το οριστικό και αμετάκλητο σφράγισμα των συνόρων και η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Εξάλλου, ο πόλεμος σε Συρία και Ιράκ τελείωσε και επισήμως, άρα δεν υπάρχουν πλέον «πρόσφυγες» που φεύγουν από τις πατρίδες τους «για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου»!

Αλλά, όλα αυτά μόνο η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να τα κάνει!